… började inte så roligt. På fredagkvällen kom Mattes goda vän Ingela hem till oss och med sig hade hon sin flattik Röjja. Först var Röjja jätterolig och vi lekte och skojade friskt. Men så helt plötsligt bet hon mig – i läppen! smiley Först blev Matte väldigt orolig för jag skrek allt vad jag orkade (Matte höll nämligen i mitt ansikte – precis på såret!). Sedan lugnade sig både Matte och Ingela och konstaterade att det bara var ett litet sår – men ont gjorde det, kan jag meddela, och rädd blev jag! Röjja fick sig en omgång av Matte smiley (det var nog inte så kul… men kanske bidrog det till att Röjja gjorde sin bästa prestation hittills på nästa dags workingtest?) På lördagen åkte vi på “Workingtest” med en hel drös flattar. Jag skötte mig alldeles utmärkt hela dagen och charmade (vill jag gärna tro) alla som såg mig! Jag blev bland annat presenterad för en trevlig karl – som dock tyckte att jag hade lite för mycket päls – och som sade något om att “är det du som ska vara med på uppvisningen tillsammans med oss?” Det lät kul och spännande, hoppas Matte snart berättar mer!