Blog ImageTill och med jag får erkänna att jag är bedårande söt smiley .
I torsdags fyllde jag 12 veckor och vägde 10,2 kg. Matte börjar prata om att minska på maten för att jag inte ska växa så fort. Hjälp! Kan någon stoppa henne?! Mat är GOTT (särskilt sedan jag bytte till Royal Canin smiley) och min vackra mage är precis lagom stor!
Jag träffade min polare taxen Wilmer i veckan – och vad han hade krympt! Jag provade att springa rakt över honom – bakifrån – men snubblade någonstans på mitten (han är förskräckligt lång). Vi har jättekul ihop – eller kanske att jag har lite roligare – det är ju inte mitt fel att han är så snäll att han bara grimaserar när jag biter i hans härligt flängande öron!
Det höll på att hända en otäck grej på en promenad runt hundklubben. Jag sprang över en gammal stenbro som jag sprungit över många gånger förut, men nu var det ett stort hål mitt i bron som jag inte såg för jag springer så himla fort! Jag föll säkert en hel decimeter men lyckades tack och lov klamra mig fast med tassarna på sidorna i hålet. Som tur är ser min Matte ALLT – och fångade upp mig i nacken och räddade mig!
Nu hämtar Matte klotången igen – jag får manikyr var femte dag så det är tur att vi inte behöver åka till en Skönhetssalong, det hade blivit dyrt! Undrar om jag kanske skall börja krångla lite och inte bara ligga still som den Oerhört Välartade valp jag är – då kanske Matte inte orkar klippa så ofta?!