Idag fyller jag sex och Dipper tre månader. Jag är nu ca 55 cm hög (fram på manken, vill jag påpeka – annars är min högsta punkt för närvarande baktill…). Jag väger 20,2 kg och är alltså rätt så slank och har imponerande långa ben – särskilt bak. Matte tycker att jag mest ser ut som en svart gepard (med extremt lång näsa).
Dipper är ca 40 cm hög och väger 11,4 kg. Han växer liksom mer “runt om” och ser lagom ut på alla sätt. Inga extrema detaljer där inte – ännu. Saga har nu fått burkmat iblandat i torrfordet ett tag och har ökat i alla fall 1 kg i vikt – den värsta staketvarningen kan därmed avfärdas.
Igår var vi och tränade med våra kompisar. Det var lika roligt som alltid att rasa runt och leka. Jag och Dipper fick sitta med och kolla när Matte tränade Saga. Vi hade dock passning av trevliga Malin som matade oss med godis då och då. Jag fick mycket beröm för att jag är så oerhört Koncentrerad och Fokuserad och Tyst. Jag fick totalt hämta tre dummys, alla på linjetag. Faktum är att det är (nästan) lika kul att hämta tygpåsarna eftersom jag alltid får bollen när jag lämnat av till Matte.
Dipper, den lille filuren, lyckades sno åt sig en skata som Hanna haft med sig. Han tycker nog att Matte ska börja träna med honom också.
I eftermiddag ska vi fira halvårsdagen med lite rapportträning med Moster Gabriella – det ska bli kul! Tydligen ska Diper och jag få vara på Pensionat Paradiset hela helgen då Matte och Saga ska på Flatmästerskap. Matte tycker att det blir för många varma timmar i bilen för oss, och att vi har det bättre hos Moster.