I helgen var Matte och Saga på Flatmästerskapet medan Dipper och jag fick vara hos Moster Gabriella. Matte träffade bland annat mina oerhört duktiga och trevliga uppfödare Heidi och Bjarne som hade med sig min brorsa Munti. Det var ytterligare några av mina syskon på plats, och enligt Matte ser vi knappt ut att vara släkt… Både Munti och de andra var ungefär lika höga fram som bak (det är inte jag, se nedan), hade rätt rikligt med päls (har jag inte heller, se nedan) och hade alla kortare och något bredare huvud än vad jag har. Här kommer så bildbevis på min extremt långa och vackra näsa:Blog ImageOch en bild på min, enligt Matte, “gepardliknande” kropp:
Blog ImageMen, som sagt, jag springer snabbt med mina långa bakben! Min underkäke har nu äntligen börjat växa och efter att ha hört den ena “solskenshistorien” efter den andra om remarkabla förändringar av bettfel, är nu Matte full av förhoppning över att mitt bett ska bli Helt Perfekt när jag är en fem år sisådär.
Matte fick också nöjet att träffa en av Dippers brorsor, Digger med familj. Digger visade sig vara en kopia av min charmige Lillebror, lika glad, öppen och kramgo. Kolla vad söt han är:
Blog ImageHur gick det då på Flatmästerskapet? Min Superduktiga och Oslagbara mamma Tiril vann förstås, proffsigt förd av husse Bjarne! Grattis i mängder till Mästar-morsan! Tirils matte Heidis hund Robin och min storasyster Saga ska tydligen få gå specialkurs i “Sök” under ledning av drottning Tiril och mästar-Bjarne. Hoppas jag får vara med och titta – det skulle vara kul att se!