Någon som vill köpa en gul labrador – billigt? Han är god och glad, pigg och lekfull och älskar mat – men ännu högre undertecknad, för tillfället… Det är förstås inte lätt för Lillebror att tvingas kombinera det besvärliga inträdet i tonåren – med allt vad det innebär med hormoner både högt och lågt – med att omedelbart kastas in i Löpets ljuvliga dofter. Matte menar att det onekligen ligger något i ryktet om “översexuella labradorhanar” smiley. Han vet hur han ska göra också, den gule casanovan, och snabb som en iller är han också! Dock har han sin överman (?!) i Matte – som bekant har ögon både i nacken och på lite andra ställen – så ännu har det inte skett någon olycka. Fast Matte säger också att Dipper faktiskt är ganska duktig för han lyssnar och försöker förstå fast hormonerna löper amok i hans lilla hjärna. Saga menar att jag borde följa hennes exempel och fräsa ifrån ordentligt, så som hon gör när Dipper i förvirringen råkar lukta på fel rumpa smiley. Nåja, vi har nu klarat oss genom mer än halva löpet så det ska nog gå bra det här. Matte hoppas och ber för att det ska dröja lääänge till jag löper nästa gång – en gång per år tycker Matte verkar lagom.