Ett mirakel är ju när något i princip omöjligt ändå inträffar – och då i positiv mening. Men vad säger man när det händer, som är som ett mirakel – alltså i princip omöjligt – fast tvärtom inte positivt?! Vad det än kallas har det i alla fall hänt i vår flock – Saga har nämligen börjat att löpa. Hon är p-sprutad enligt alla konstens regler och ska således omöjligt kunna löpa – men det är väl ingen match för sluga-Saga?! Det går ju inte an att bara lillasyster får löpa – hur skulle det se ut?? Fast det tog två veckor för Saga att överlista hormonspärren – men inget står uppenbarligen emot Sagas järnvilja. Kanske inte är så konstigt att Saga är så förbannat Envis och Självständig på träning och prov – kan man överlista en p-spruta med ren viljestyrka – då är man Egensinnig i övermått!

Jag har tidigare berättat om min favvo-liggplats under Mattes stol. Så här ser jag ut när jag intagit position, visst ser det störtskönt ut??
Blog Image