I går eftermiddag smet Matte iväg en stund och när hon kom tillbaka kände vi knappt igen henne! Mattes jobb hade ordnat hjälp från elever från Frisörskolan i Göteborg för att så många som möjligt av medarbetarna skulle kunna få riktiga Nobelfestfrisyrer. När Matte sedan tog på sig den fina klänningen hon fått låna av sin kära kollega Annette var hon helt förvandlad – precis som Askungen! Här kommer några bildbevis;
Blog ImageBlog Image

Tyvärr glömde Matte och Gabriella att ta kort på den fina håruppsättningen, konstigt nog hamnade de som vanligt i tidsnöd… Många av Mattes kollegor fick titta både två och tre gånger innan de såg vem det var – det gällde i och för sig de flesta då alla hade ansträngt sig till det yttersta inför Nobeltemat – och vi förstår dem, vi hade också svårt att känna igen henne smiley. Festen blev tydligen mycket lyckad, fast jag vet att Matte tyckte det var väldigt skönt att få av sig höga klackar, klänning och smink och få känna sig normal igen.