Nu när Matte inte längre jobbar hemifrån får vi tillbringa mer tid ensamma i lägenheten. Det brukar gå bra, men ibland blir det lite långtråkigt och då är det bra att ha en kreativ labrador till Lillebror! Här är ett axplock på några olika aktiviteter Lillebror (vill understryka att jag är helt oskyldig!) har hittat på:
* En dag när Matte kom hem satt Dipper i snurrfåtöljen (som han begåvat nog vänt mot fönstret) och spanade och lyssnade på sin egen röst. Det gillade inte Matte så numer är gardinerna fördragna på f m när vi är hemma…
* Mattan under skohyllan i hallen har decimerats med ungefär hälften. Vi har gjort spännande mönster och om man är riktigt finurlig kan man nog göra ett pussel av alla bitarna! Just denna aktivitet säger Matte att vi kan fortsätta med tills mattan är borta, den är ju liksom ändå körd.