Det kan nog stundtals låta som om vi vore ett gäng ligister i vår flock, och jag vill därför poängtera att vi ibland faktiskt sköter vi oss alldeles utmärkt! Till exempel har vi, vid tre tillfällen på rad, presenterat lägenheten i precis samma skick som när Matte gick hemifrån på morgonen! Idag när vi var på lunchpromenad sade Matte att vi har utvecklats till synnerligen välanpassade förortshundar; vi väntar snällt innanför dörren, väntar lika snällt utanför dörren medan Matte fumlar med nyckeln, håller stenkoll på Matte när vi får vara lösa, stannar exemplariskt när vi får syn på folk eller andra hundar, kommer omedelbart på minsta signal från Matte, passerar andra ekipage fint lösa vid sidan och är allmänt helt Perfekta. Så nästa gång vår superkritiska Matte gnäller på oss – kan någon vara snäll och påminna henne om denna dag?!