Den 8 februari för ett år sedan, i ett kallt och snöigt Norge, födde min duktiga och fina mamma Tiril fram mig och mina åtta syskon. Gå gärna in på kennel Waternuts hemsida och läs Heidis berättelse om våra 8 första veckor – mycket underhållande – tack Heidi! Tiden går fort när man har roligt, säger Matte, och det har jag tydligen haft för detta året har sannerligen gått fort! Stort grattis på 1-års dagen till mina syskon och mig! smiley Jag ska fira hela helgen med träning; lördag kommer kompisarna från Markaryd för lydnad och lite jaktträning och söndag åker vi till Gökalid för att köra rapport.

En lägesrapport på storlek/vikt; Jag är ca 59 cm hög (trycker man blir jag lite lägre, och väger nu 25 kg. Jag har alltså gått ner nästan 2 kg sedan 11-månadersdagen då min elaka Matte tyckte att jag var för rund om magen och började dra ner på fodermängden smiley. Matte menar att jag bör ligga runt denna vikt, jag ska iallafall inte väga mer… Dipper fyller idag 9 månader och är 55 cm hög. Matte tror inte att han blir högre, men att han förmodligen “breddar sig” och får mer massa. För närvarande väger han 24,3 kg, och är som sagt inte så stor, men det uppväger han med en ruskig spänst i benen och en jäkla vilja i huvudet!Blog ImageSå här söt var jag när jag var 5 veckor gammal – helt bedårande , eller hur smiley?