Dipper mejlade i morse till sin goda vän labrador-Pila i Stockholm;
“Pila, du har möjligtvis ingen bågfil eller liknande som du kan buda ner till Mölndal? Jag sitter inburad och vill förtvivlat gärna komma ut och in till Löp-Leia……..

Svaret från Pila lät inte vänta på sig;
“Nä, men jag är en bra Houdini och kan komma ur det mesta. Jag erbjuder genast en kurs i detta ämne. Min syster Tuffa har förresten ännu bättre färdigheter i konsten att ta sig ut ur en bur. Kanske du vill stämma träff med oss båda? Dessutom tycker jag att det vore bäst för alla parter om det var långhåret som satt inspärrad istället för välartade Dipper. Hon är säkert en riktig slampa så som långhårs är smiley.
Annars menar jag, att eftersom din Matte är nöjd med både dig och långhåret så borde hon bli glad om ni beslutade er för att förära världen med lite blandisar… så blir alla glada och nöjda, och det är viktigt!