Igår när Matte kom ner till bilen efter jobbet blev hon lite överraskad av att jag inte stod upp och viftade på hela mig så som jag brukar. Sanningen att säga så orkade jag inte – jag vilade nämligen magen.
Jag har under veckorna i egen kupé i bilen fått nys på den reservfodersäck som Matte finurligt nog ställt på andra sidan om lastgallret. Efter lite ansträngning lyckades jag till slut få fatt i toppen på säcken och fick dragit upp den tillräckligt för att komma åt att äta. Tror ni Dipper var avundsjuk och förtvivlad där han satt i säkert förvar i sin bur?? smiley Matte uppskattade att jag ätit upp ett drygt kilo mat… Jag såg (nästan) ut som en “showflat” smiley. Någon middag fick jag inte – lite taskigt tycker jag, jag kunde absolut ha fått plats med lite till! Det var inte heller särskilt många kulor i skålen i morse. Nu är jag nästan normal i kroppsformen igen, och lika pigg som vanligt.