Ja, ibland kan man undra. Då och då tycker Matte att det verkar som om Dipper har en smula mer medflyt än vad vi flattar har. Det kan gälla både sök och markeringar – dock framför allt på större sök – det ser liksom lite enklare ut för den gule att lösa uppgiften. För inte kan väl Ingemar Stenmark haft rätt i att; “Ju mer jag tränar, ju mer tur har jag”?! Vi långhår tränar faktiskt lika mycket som den gule! Summa summarum har labradorer sannolikt mer tur.

Några bilder som Krister & Mumme tog vid träningen på Gökalid, tack igen!
Dipper väntar koncentrerat på en markering:Blog ImageDipper på väg hem med and från vattenmarkering;Blog ImageDipper tar sats för att hoppa över diket med rapphönan från sökfältet;Blog ImageHanna skickar Räzer på linjetag;Blog ImageSimson på väg hem med en vattenmarkering;Blog Image