Sorry, har inte orkat uppdatera bloggen på några veckor – vi har nämligen Semester. Semester innebär mycket Vila på soffan – vi har en Lat Matte!

Vi har hunnit med några aktiviteter under Semestern, bland annat två jaktprov. På det inofficiella provet förrförra veckan slog jag lillebror! Matte tyckte att vi gick rätt likvärdigt, men domaren blev mer förtjust i mig så jag fick Hederspris! På det officiella provet i söndags var det tvärtom. När jag startade på morgonen ösregnade det, vilket gjorde att det inte spreds särskilt mycket vittring. När Dipper gick in sist av alla på eftermiddagen regnade det i och för sig, men ett lätt duggregn, och det var framför allt en kraftig vind. Då är det inte så svårt att glänsa och få Hederspris! Matte säger att jag var minst lika duktig som Lillebror, och jag hade säkert också vindmarkerat anden på 40 meter – hur svårt kan det vara i den vinden?! Nåja, grattis Lillebror – vi möts igen på Norska Unghundsmästerskapet..!

Just nu har vi en gäst hemma som ska vara här i två dagar. “Singel” heter hon, och är en ung flatteflicka. Dipper tror att han har fått en egen leksak! Jag är inte lika lättimponerad…
Dock kan inte heller jag motstå familjen Rosvalls nya familjemedlem – Meadowlark Poacher – eller Posh som han ska kallas. Posh och Dipper har samma mamma – Drottning Skipper Pippirull – och de charmerande dragen går sannerligen i arv, sötare valp får man leta efter – se själva: