… vad det är för fel på schackrutiga gulsvarta retrievervalpar?! Skulle inte det vara snyggt och exklusivt ovanligt? Kan riktigt se hur kön av köpsugna valpspekulanter skulle ringla sig upp genom bostadsområdet…

Rätt gissat, jag är i höglöp. Får erkänna att det är rätt häftigt att vara den mest eftertraktade bruden i grannskapet! Matte tycker det är lika roligt varje gång en hanhundsägare får släpa sin gnyende och dreglande hanhund med sig.

Dipper efterlyser även denna gång effektiva verktyg för att ta sig ut ur sin bilbur; motorsåg, vedkap, bågfil, eller vilken fil som helst! Skicka dock ingen nagelfil – det har han redan provat. Obs! Skynda skynda!!! Alltför snart är löpet över…………..

Dipper undrar också hur det kunde bli så fel, att hans Megabedrift från i september hamnade på sidan 46 i Apportören?! Med svartvit bild?!? Och vad pryder då istället första sidan – där Dipper anser att hans gula tryne borde visats upp för beundrande omvärld – jo, en svart labrador! Ytterligare en svart labrador?! Har vi inte sett tillräckligt av svarta labradorer?! Nej, nu får det vara nog, säger Dipper; Fram för fler vackra gula jaktlabbar på Apportörens omslag! Matte har förresten gömt undan tidningen (som hon för övrigt tycker är alldeles utmärkt) då Dipper hotat med att strimla densamma till konfetti på ett sätt som bara han kan.