Här är bildbeviset! ÄNTLIGEN fick JAG följa med fram på en Prisutdelning – och det var jäklar i mig på tiden! Tydligen krävs det ett 1:a pris i öppenklass för att Matte ska finna det nödvändigt att ta med hund fram – Snobbfasoner, om jag får säga min mening!

Typiskt nog så knäppte Håkan av bilden precis som jag böjde mig ner för att lukta på underbart doftande korvspad som någon spillt ut på marken. Matte säger att jag luktade hela tiden, men hon pratar goja som vanligt.

Några tillbakablickar från sommaren 2009;
I slutet av juni åkte vi till min syster Blomma i Kungsör. Hon bor i ett fint rött hus tillsammans med Mats, Helena, Spöket, Pumpan och Sveriges mest Bortskämda labrador Pondus. Pondus är också gul och bara några dagar äldre än Dipper. Vi har med andra ord lite av en “tvillingflock”. Blomma och Pondus har för övrigt också en kreativ ådra och anlag för heminredning. Matte har tidigare sagt att Dipper förmodligen är Sveriges mest Bortskämda labrador, men efter att ha sett hur Mats gullade och klemade med Pondus fick hon lov att degradera Dipper. Kolla bara på bilden nedan som Matte snott från kennel Pumpans hemsida. Enligt ryktet har Mats nu lovat att Lillprinsen ska få en Egen Resesäng – det ni!

I mitten av juli åkte vi till Utlandet tillsammans med våra kompisar Yvonne & Charlie och Karen & Singel. När vi kom fram till campingplatsen vi skulle bo visade det sig att det inte fanns någon stuga till oss… Campingvärdarna hade blandat ihop det lite. Karen höll på att förångas och gå upp i rök, så förbannad blev hon. Men även om Karen är förbannad utav helvete, är hon charmerande så till den grad att campingvärden trollade fram en ledig stuga på en campingplats någon mil söderut. Väl framme där stod sagda campingvärd i givakt och visade oss ivrigt till vår (jättefina!) stuga där vin stod framdukat som plåster på såren. Inte behövde vi betala något heller. Ska föreslå att vi campar där fler gånger!

Nu i helgen väntar Flatmästerskapet. I fjol gjorde Matte bort mig genom att hitta på en ny variant när jag skulle försöka koncentrera mig. Det är hon bra på, min Matte, att hitta på nya kreativa aktiviteter när jag ska på prov. Man vet liksom aldrig riktigt vad som ska hända. Kanske kommer hon att skicka mig baklänges i år? Eller under benet? Återkommer med detaljer efter helgen.