I fredags ringde Dippers uppfödare Fru Staflund-Wiberg och frågade om vi ville komma på träning i helgen. För en gångs skull hade vi inget särskilt bokat och åkte således mer än gärna ner till Björkåsen. Det blev flera pass väldigt bra och givande träning för oss båda två, bland annat memorys över två staket – det har vi inte gjort förut. Katarina och Malin Karlsson var också med och Malin fotograferade – tack Malin för lånet av alla fina bilder!

Först Linslusen nr 1 – Dipper – Sveriges näst mest bortskämda labrador!

Dipper passade på att (som vanligt) göra lite annat i väntan – varför inte passa på att träna lite kryp?!

Dipper Smutsgris leker koncentrerat (kolla rynkorna i pannan!) med sin tennisboll och gör sitt bästa för att HELA den gula kroppen ska bli riktigt härligt lerig!
Själv passade jag på att ta ett bad i det strategiskt väl utplacerade vattenkaret (fårens) efter träningen – som gjort för en törstig och badglad flatteflicka! Jag vill förresten ha ett eget badkar!
Jag är som vanligt Oerhört Uppmärksam på ALLA apporter – även om de inte verkar vara tänkta för mig – man vet ju aldrig!
Matte visar TYDLIGT åt vilket håll jag ska springa – då är det nemas problemas!
Dipper ska ut på en lång vattendirigering i Grännaforsa – Simma lungt Lillebror!
Släktfoto! Fr vänster; Miss Fine, drygt 1 år, Dipper, drygt 2 år och supermamman – Drottningen – Pippirull – Skipper!

Sist och kanske sötast(?) lilla Miss Fine – en Synnerligen Snabb och Duktig liten flicka!Väl hemma på söndag kväll var Matte nöjd och glad och vi sov gott i soffan! Tack alla som gjorde helgen så lyckad!