Matte hittade några bilder på nätet som duktiga fotografen Andreas Fälth tagit från B-provet i Gränna 31 oktober.

Här står Matte och Ingela och begrundar sökarbetet. Ingela undrar hur hennes lilla söta Mekko ska klara sig på hygget. Matte, som ju i detta läget redan vet att vi har vårt 1:a pris, försöker hålla mimiken i styr för att inte skratta dagen lång.

Dags för prisutdelning! Om ni tittar riktigt noga så ser ni att JAG är med på bilden, längst ner i vänster kant!

SSRK/Småland delar ut fina whiskey-glas till de som tar 1:a pris på jaktprov – en fin tradition, tycker Matte som har ett antal glas vid det här laget. Just i Gränna kom de ju synnerligen väl till pass då Matte var så säker på att Ingela och lilla söta Mekko skulle ta sitt tredje 1:a pris att hon tagit med sig en (ytte-pytte-liten) flaska Bubbel att fira med. SKÅL och GRATTIS brudar!!!
Och, ja, det är mitt diplom som Matte har rullat ihop och stoppat i bakfickan! Oförskämt, det är vad det är!