Det är bra att Matte har goda vänner som kan hjälpa henne att tänka. Nu har Skåningarna uppgraderat sitt förslag på kull-namn från “Freia” till “Fria” (fortfarande Frodo + Leia). Kanon, tyckte Matte! Så nu ligger alltså förslaget Svartalwens Fria ??.

Något tema på själva tilltalsnamnet är inte nödvändigt, men visst vore det väl också kul? Ett förslag Matte fått är karaktärer från “Lord of the Rings-trilogin” (med anledning av Frodo) och/eller från “StarWars-filmerna (Prinsessan Leia). Bra idé! Dock är det ju många uppfödare som tyckt detsamma, och även om Matte inte känner något behov av att vara unik just i detta avseende, så vore det kanske kul att försöka hitta på något lite annorlunda. “Sago-temat” tycker Matte emellertid känns lite kul, bara man kan kalla hunden för namnet man väljer… Har du bågra bra “sagonamn”, eller annat förslag på tema så hör gärna av dig!

Ytterligare en bild på mig som ca 11 veckors busig valp – ååååååå, vad fin jag var!