I söndags var det första advent, en härligt krispig dag med frost på marken och sol i några timmar. Denna november har det, enligt väderkanalerna, endast varit tolv (12) soltimmar i Göteborg… Jag hade gissat på elva, men okej då.

Matte gjorde som traditionen påbjuder och julpyntade hemma. Dipper och jag hjälpte till genom att bära runt på tomtar, julmöss och strågrisar och lade även fram goda idéer om vart pyntet bäst skulle placeras; inte för lågt för då kan Dipper nå dem.

För att mina trogna Fans i god tid ska kunna planera mina julklappar kommer här min Önskelista. Jag tror inte på Tomten, så kom inte med nåt jävla B-S om att “Tomten fick nog inte din önskelista” – bara ut och köp mina presenter!!!

1. APPORTKASTARE
2. APPORTER TILL APPORTKASTARE
3. ÄNNU FLER APPORTER TILL APPORTKASTARE (om Dipper skulle slarva bort någon)
4. MJUKISDJUR – (Dock inga med pip-ljud! Matte är (o)ljudkänslig… “Knorr-ljud” går däremot bra!)
5. ÄNNU FLER MJUKISDJUR (det är en viss åtgång på dessa, de går dessvärre sönder efter ett tag när Dipper och jag drar i dem)
6. MALINS GODA HUNDKEX!!!
7. GRISÖRON
8. TUGGBEN

Saker jag ABSOLUT INTE vill ha i julklapp;

* TÄCKEN – Hua! Vidriga påfund!