Gårdagen började som lördagen, med packad ryggsäck och jaktkläder. Vis av erfarenhet från lördagen vågade jag dock inte ropa hej innan jag hoppat över bäcken… men det började bra! Både Dipper och jag fick hänga med på en runda runt Stefans fält tillsammans med resten av gänget för att titta på memorypunkter. Sedan gjorde emellertid Matte fel igen(!) och satte MIG i bilen medan Lillebror fick hänga med… Suuuur……… smiley

Efter ett par timmar kom de äntligen tillbaka och Matte sken som en sol smiley. Smilfinken Dipper verkade med andra ord ha gjort sitt bästa för att ställa sig in och fjäska genom att förmodligen vara Lydig och Koncentrerad… Amatör…

JAG var kanske inte helt Lydig och möjligtvis en smula okoncentrerad – men roligt hade jag i alla fall! Och det lönar sig minsann att inte alltid Glänsa – idag har Matte bokat träning igen med Malin och Apportkastaren “för att reparera vissa defekter i mitt utförande”. HA, idag får A-barnet smiley sitta i bilen!