Tidigare i veckan var vi nere i Halland igen för walk-up-träning. Denna gång fick JAG var med och A-barnet blev kvar i bilen – Ha! Det lönar sig som synes att krångla lite lagom! Det var nämligen anledningen till att just jag fick gå med på linjen… Matte tycker att mitt “jakt-fotgående” blivit avsevärt mycket sämre efter vinteruppehållet. På träningen i Markaryd söndags gick jag “ok – men inte mer” och “det kan – och har varit – betydligt bättre!”. I höstas kunde jag ju t o m gå fint fot på ett walk-up A-prov – det hade jag inte klarat idag, säger Matte!

Dessutom blir åtlydnaden på signaler tydligen negativt påverkad av att jag “går och hetsar upp mig på linjen”. Sagt och gjort, i går fick jag gå fot länge och väl i olika typer av terräng. Matte har lovat att jag ska få göra detta flera gånger i veckan fram över – låter helt ok med mig!
Fotgående från i november – SÅ ska det se ut, tycker Matte!